15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNiculescu și Ruse au gânduri mari la US Open! Calificare muncită în sferturi la dublu

Niculescu și Ruse au gânduri mari la US Open! Calificare muncită în sferturi la dublu

Monica Niculescu și Gabi Ruse fac un turneu nemaipomenit la US Open! Sportivele noastre au bifat o nouă victorie, luni, pe tabloul feminin de dublu și astfel au ajuns în sferturile competiției americane. Româncele au dispus după un meci de mare luptă de echipa Fernandez/Routliffe, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-2, după două ore de joc.

Primul set a fost unul fără istoric. Încă de la primele schimburi de minge s-a observat diferența de valoare dintre cele două perechi, iar Niculescu și Ruse au ajuns la 5-0 în doar 23 de minute. Apoi, fără a greși pe propriul serviciu, echipa româncelor s-a impus cu 6-1. Debutul actului secund a fost asemănător primului, cu Niculescu și Ruse în prim plan. Cele două jucătoare s-au distanțat la 3-0, dar a urmat o revenire fantastică a adversarelor. Acestea au făcut în primă fază 2-3, apoi au egalat la patru și și-au adjudecat setul cu 6-4 pe fondul unei „căderi“ în tabăra noastră.

În decisiv, sportivele noastre s-au motivat, au condus ostilitățile cap-coadă și și-au adjudecat meciul cu 6-2.

În sferturi, Niculescu și Ruse o așteaptă pe Raluca Olaru, cea care va juca în această seară, alături de Nadia Kichenok, în faza optimilor. În cazul victoriei, vom avea un duel românesc în antepenultimul act al turneului.

Citește și: Ce performanţă! România a luat cinci medalii de aur şi cinci de argint la Europenele U23

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS