20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, „as“ în primul meci de la US Open! Giorgi nu a avut nicio șansă

Simona Halep, „as“ în primul meci de la US Open! Giorgi nu a avut nicio șansă

Așa debut la US Open să tot fie! Simona Halep a jucat impecabil în meciul cu italianca Giorgi, pe care a învins-o clar, în două seturi, scor 6-4, 7-6 (3). A fost un meci extrem de solid al jucătoarei noastre, care și-a demonstrat pofta de joc și, de ce nu, de trofee.

Simona a atătat, încă o dată, că este una dintre cele mai bune sportive din lume. Aceasta a tratat cu maximă seriozitate primul joc de la US Open și a reușit să se impună într-o oră și 35 de minute. Concentrarea a fost la cote maxime pe toată durata întâlnirii, iar maturitatea în joc s-a observat încă de la prima minge. De asemenea, un plus la jocul excelent al Simonei a venit și de la serviciu, unul care a fost pe măsura nivelului de joc.

„Simo“, mereu cu un picior în față

Meciul a debutat sub semnul echilibrului și s-a mers cap la cap cu serviciul până la scorul de 4-4. Acela a fost momentul cheie al setului, pentru că Simona a forțat pe serva adversă. A reușit să o păcălească în mai multe rânduri pe italiancă și, în cele din urmă, a trecut în față pe tabelă. Apoi, pe serviciul ei, jucătoarea noastră a reușit doi ași, care i-au asigurat și setul, scor 6-4.

În actul secund s-a mers, din nou, cu serviciul, doar că de această dată mai puțin, până la 2-2, când din nou Halep a profitat de micile erori ale adversarei și a preluat conducerea. La 5-4 cu break, Simona s-a relaxat inexplicabil, iar Camila a reintrat în meci, egalând la cinci. Doar că, imediat, românca a replicat pe serviciul advers, a făcut 6-5, dar Giorgi nu a renunțat. Italianca a trimis meciul în tiebreak, cu un nou break. Acolo, Simona a făcut legea, a fost imbatabilă și a închis meciul cu 7-3.

În turul următor, Simona se va duela cu Kristina Kucova, din Slovacia.

Citește și: Turneu de graţie pentru Raluca Olaru! Românca, noua campioană la Chicago

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS