22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisCamila Giorgi i-a suflat trofeul Karolinei Pliskova la Montreal

Camila Giorgi i-a suflat trofeul Karolinei Pliskova la Montreal

Jucătoarea italiană de tenis Camila Giorgi a produs surpriza duminică, în finala turneului WTA 1.000 de la Montreal, dotat cu premii totale de 1.835.490 de dolari. Aceasta a reuşit să o învingă în două seturi, scor 6-3, 7-5, pe Karolina Pliskova din Cehia. Finala a durat o oră şi 45 de minute de joc, informează Agerpres.

Pliskova a ratat astfel ocazia de a-şi lua revanşa în faţa italiencei după eşecul suferit în faţa acesteia în optimile de finală ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo, precum şi la turneul de la Eastbourne, din luna iunie, unde Giorgi a eliminat-o în primul tur.

La 29 de ani, Camila Giorgi, aflată pe locul 71 mondial înaintea competiţiei canadiene, şi-a trecut în palmares al treilea titlu din cariera sa, primul de categoria WTA 1.000, după cele de la ‘s-Hertogenbosch (2015, pe iarbă) şi Linz (2018, indoor pe hard).

Karolina Pliskova (29 ani), numărul 6 mondial, a pierdut în schimb a treia sa finală din acest sezon în circuitul profesionist, după cele de la Roma şi Wimbledon.

Citeşte şi: UTA – „U“ Craiova 1-0 / Reghecampf: „Trebuia să ne respectăm, să câștigăm jocul“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS