11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisJO / Tenis: Belinda Bencic, noua campioană olimpică

JO / Tenis: Belinda Bencic, noua campioană olimpică

Jucătoarea elveţiană de tenis Belinda Bencic (12 WTA, cap de serie nr. 9) a câştigat, sâmbătă, titlul olimpic la simplu feminin la Jocurile de la Tokyo. Ea a învins-o în finală pe ceha Marketa Vondrousova (42 WTA) în trei seturi, 7-5, 2-6, 6-3. Partida a durat două ore şi jumătate, informează Agerpres.

Tot sâmbătă, în partida pentru medalia de bronz, Elina Svitolina (Ucraina, 6 WTA, favorită nr. 4) a câştigat în faţa Elenei Rîbakina (Kazahstan, 20 WTA) cu 1-6, 7-6 (7/5), 6-4.

Perechea braziliană Laura Pigossi / Luisa Stefani, bronz la dublu feminin

Perechea braziliană Laura Pigossi / Luisa Stefani a obţinut sâmbătă medalia de bronz la tenis în proba de dublu feminin a Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Braziliencele s-au impus în trei seturi, 4-6, 6-4, 11-9, în faţa rusoaicelor Veronika Kudermetova / Elena Vesnina după un meci care a durat două ore şi 15 minute.

Duminică, la ora 9.00, se vor înfrunta pentru medalia de aur a probei de dublu feminin perechile Belinda Bencic / Viktorija Golubic (Elveţia) şi Barbora Krejcikova / Katerina Siniakova (Cehia, principale favorite).

Citește și: „U“ Craiova are un nou număr 10! Ionuț Vînă: „Îmi doresc să câștig trofee!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS