-2.5 C
Craiova
miercuri, 8 februarie, 2023
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova are un nou număr 10! Ionuț Vînă: „Îmi doresc să câștig trofee!“

„U“ Craiova are un nou număr 10! Ionuț Vînă: „Îmi doresc să câștig trofee!“

-

Universitatea Craiova l-a vândut pe Alexandru Cicâldău la Galatasaray pentru o sumă importantă, iar astăzi l-a prezentat pe înlocuitorul acestuia: Ionuț Vînă.

„Eu mă bucur mult că am reușit să-l aducem. Este un jucător care vine de la o echipă foarte importantă din România, deci consider că este un transfer bun pentru noi. Ionuț Vînă este un jucător care, cu siguranță, ne va ajuta să ridicăm nivelul echipei. Sper să fie sănătos și să poată să joace în fiecare meci dacă va fi pregătit, iar asta depinde numai de el. Îi doresc mult succes și sper să câștigăm împreună trofee“, a comentat antrenorul Științei, Laurențiu Reghecampf, în conferința de prezentare.

Ionuț Vînă: „Vreau să fac performanță aici, la Craiova!“

La rândul său, Ionuț Vînă a declarat că este onorat să joace în alb-albastrul Universității Craiova și se simte 100% pregătit să debuteze în jocul, cu FC Botoșani, programat mâine, de la ora 19.15, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Foto: Alex Vîrtosu

„Sunt foarte fericit că am ajuns la Craiova, o echipă foarte mare. Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor din club, lui Mister și domnului Rotaru, că au avut și au încredere în mine. Sper să le răsplătesc această încredere și să facem lucruri frumoase împreună. Zâmbetul din poza de prezentare a fost pentru că am ajuns la un club foarte profesionist, cu niște oameni extraordinari. Îmi doresc foarte mult să ne realizăm fiecare obiectiv. Sunt pregătit, am făcut toate antrenanementele la FCSB, și dacă o să fiu folosit cu Botoșani e foarte bine“, a comentat mijlocașul de 26 de ani, care va evolua în Bănie cu numărul 10.

VEZI VIDEO!

„Nu știam că acum trei ani eram și eu pe lista Criovei (alături de Cicâldău – n.r.). Așa a fost să fie. Mă bucur pentru Cic că a reușit transferul la Craiova, unde a făcut niște meciuri extraordinare și a fost, poate, cel mai important pilon al echipei. Cariera lui a luat-o în sus, iar a mea nu a fost foarte reușită de când am ajuns la FCSB. Este în trecut, vreau să uit. Acum trăiesc prezentul și vreau să fac lucruri cât mai bune. Am nevoie de încredere și trebuie să-mi recapăt plăcerea de a juca fotbal. Îmi doresc să câștig trofee și să fac performanță aici, la Craiova!“, a declarat Ionuț Vînă.

Citește și: Schimul de jucători s-a oficializat! Vînă – la „U“ Craiova, Burlacu și Mamut – la FCSB

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Salvatorii români au scos o familie de sub ruinele...

Prima misiune a echipei de căutare-salvare trimisă de România...

ȘTIRI GdS