6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSchimbul de jucători s-a oficializat! Vînă - la „U“ Craiova, Burlacu și Mamut – la FCSB

Schimbul de jucători s-a oficializat! Vînă – la „U“ Craiova, Burlacu și Mamut – la FCSB

Cluburile Universitatea Craiova și FCSB au căzut de comun acord privind un schimb de jucători. Astfel, la Universitatea Craiova a ajuns Ionuț Vînă, un mijlocaș gălățean de 26 de ani și 1.80 metri, care a mai jucat Academia „Gică Hagi“, AS Roma U19, FC Viitorul și Dunărea Călărași. Acesta a semnat pe 4 ani și este evaluat de Transfermarkt la 500.000 de euro.

Ionuț Vînă va vorbi despre transferul în Bănie în cadrul unei conferințe de presă ce va avea loc astăzi.

Burlacu și Mamut, bucuroși că au ajuns la FCSB

Din curtea Universității Craiova au plecat la FCSB atacanții Andrei Burlacu (24 ani, 1.86 metri, cotat la 50.000 de euro) și Ivan Mamut (24 ani, 1.92 metri, cotat la 450.000 de euro). Ambii au îmbracat tricoul Științei în Liga 1, dar niciunul nu a convins.

„Sunt bucuros să revin în prim-planul fotbalului românesc. Este șansa pe care o așteptam și voi face totul pentru a răsplăti încrederea primită. Sunt conștient că am mult de muncă pentru a ajunge din nou la nivel înalt. Îmi voi aștepta șansa și sper să demonstrez că pot ajuta echipa“, a declarat botoșăneanul Andrei Burlacu.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la acest club mare, care se luptă mereu pentru titlu. Sper să contribui la atingerea obiectivelor clubului și să înscriu cât mai multe goluri. Voi face totul pentru a demonstra că pot oferi mai mult decât s-a văzut în jocul meu până acum. Voi munci la fiecare antrenament și la fiecare meci cu acest gând în minte“, a declarat croatul Ivan Mamut.

Citește și: SCM Craiova a învins-o la scor pe Știința București

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS