11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisDupă muncă, și răsplată! Tecău și Krawietz, încununați campioni la Halle!

După muncă, și răsplată! Tecău și Krawietz, încununați campioni la Halle!

Weekend fantastic pentru tenismenii români! După ce ieri Monica Niculescu și Gabi Ruse au câștigat trofeul de la Nottingham, în proba de dublu, acum a venit rândul unui alt sportiv de-al nostru să triumfe într-o competiție europeană. Horia Tecău, alături de germanul Kevin Krawietz, au câștigat competiția de la Halle (Germania), după ce s-au impus în marea finală în fața perechii Auger-Aliassime/Hurkacz, cu scorul de 7-6 (4), 6-4. A fost o victorie foarte de muncită, realizată într-o oră și 28 de minute.

Așa cum era de așteptat, meciul a fost, per total, extrem de echilibrat. În primul set s-a servit impecabil de fiecare parte și s-a mers cap la cap până în tiebreak. Acolo, Horia și Krawietz au fost puțin mai inspirați și au forțat exact în momentul potrivit, încheind setul cu 7-4.

Nici actul al doilea nu a fost mai diferit, echilibrul menținându-se cu fiecare game în parte. În cele din urmă, la scorul de 5-4, Tecău și Krawietz au izbutit break-ul decisiv, care le-a adus victorie și, implicit, trofeul de la Halle!

Pentru Horia Tecău este primul trofeu câștigat în acest an. Tecău şi Krawietz mai au două finale jucate anul acesta, la Rotterdam şi Barcelona.

Citește și: A ieșit perfect! Monica Niculescu și Gabi Ruse au ridicat trofeul de la Nottingham!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS