16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisMihaela Buzărnescu vrea să joace la Winners Open: „Să țineți cont de mine!“

Mihaela Buzărnescu vrea să joace la Winners Open: „Să țineți cont de mine!“

Mihaela Buzărnescu (174 WTA) a oferit un moment amuzant, luni seară, în direct la un post de televiziune. Aceasta a solicitat un wild card la turneul WTA de la Cluj-Napoca (Winners Open), programat în perioada 2–8 august.

Buzărnescu se află într-o formă foarte bună, lucru care s-a văzut și la Roland Garros 2021. Jucătoarea noastră a ajuns în turul secund și i-a creat mari probleme Serenei Williams (SUA, 8 WTA), aceasta impunându-se până la urmă cu scorul de 6-3, 5-7, 6-1!

Mihaela Buzărnescu a vorbit despre programul pe care și l-a stabilit după Roland Garros, transmițându-le o solicitare neobișnuită organizatorilor de la Cluj-Napoca: 

„O listă interminabilă de turnee! Voi participa în calificările pentru Wimbledon și încerc să îmi fac un clasament cât mai bun, că să nu mai stau la limită pentru a prinde tabloul principal la US Open. După turneul de la Wimbledon, o să joc un turneu pe zgură în Germania, apoi mă voi duce la Praga sau în Polonia, iar după aceea aș vrea să joc turneul de la Belgrad, organizat de Djokovic.

După aceste competiții, voi participa la Cluj, daca voi intra pe tablou direct, iar daca nu, vă trebui să joc calificări. Dar mă gândesc că poate exista vreo șansă de un wild card, daca nu sunt acceptată pe tablou? Hello, cine se ocupă de turneu, vă rog? Să țineți cont de mine!”, a fost mesajul Mihaelei Buzărnescu, pentru digisport.

 Cluj-Napoca va găzdui în luna august peste 60 de jucătoare din circuitul WTA. Competiția  se va disputa pe zgură, va avea probe de simplu și dublu, premii de 235.000 de dolari și 250 de puncte în clasamentul WTA.

Citeşte şi: Roger Federer, debut perfect în sezonul de iarbă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS