5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep se mărită! Campioana noastră a primit deja inelul!

Simona Halep se mărită! Campioana noastră a primit deja inelul!

În ciuda faptului că a suferit o accidentare care a ținut-o departe de Roland Garros, Simona Halep are motive de bucurie. Jucătoarea noastră se marită cu Toni Iuruc în acest an. Numărul 3 mondial a primit inelul de la iubitul ei, iar fotografia cu Simona având inelul pe deget circulă deja pe reţelele de socializare şi nu numai.  

Simona Halep și Toni Iuruc au o relație din vara lui 2019. Cei doi au început să se afișeze împreună fără menajamente și s-a vorbit de nuntă de ceva vreme, însă pandemia de coronavirus le-a stricat planurile.

Toni Iuruc (42 de ani), pe nume real Gabriel Apostol Iuruc, a fost alături de Simona Halep și părinții ei la Palatul Cotroceni, când președintele Klaus Iohannis a decorat-o cu Steaua României. Este un om de afaceri care a mai fost căsătorit în două rânduri: cu un fotomodel, Alina, și cu Liana.

Simona Halep nu a ascuns niciun moment faptul că își dorește copii.

„Am un iubit, o relație normală, mă simt bine. Dar aș vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis. Iubirea și tenisul se pot completa și cred că le poți avea pe amândouă, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Am un iubit și nu aș sacrifica familia pentru tenis”, declara Simona Halep în urmă cu ceva vreme.

Citeşte şi: Irina Begu şi decizia perfectă: „În sferturi, am schimbat strategia la baie“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS