10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisParcursul fantastic de la RG s-a încheiat în semifinale! Irina Begu a ieșit cu capul sus din competiție

Parcursul fantastic de la RG s-a încheiat în semifinale! Irina Begu a ieșit cu capul sus din competiție

Parcursul extraordinar al Irinei Begu și Nadiei Podoroska s-a încheiat în semifinalele turneului de la Roland Garros. Cele două sportive au format o echipă pe cinste pe zgura pariziană și au reușit să dea calculele peste cap, calificându-se până în penultimul act al competiției. Acolo, însă, au jucat împotriva a două sportive specialiste în dublu și, bineînțeles, în formă maximă. Astfel, perechea Begu/Podoroska s-a înclinat în fața cuplului Mattek-Sands/Swiatek, scor 3-6, 4-6, după o oră și 36 de minute de joc.

În primul set, perechea noastră a cedat două break-uri, în timp ce adversarele unul singur, ceea ce a dus la rezultatul de 6-3 în favoarea echipei Mattek-Sands/Swiatek. În actul secund, după ce s-a mers cap la cap cu serviciul până la scorul de 3-3, a venit, din nou, momentul mai slab de joc al Irinei și Nadiei, iar adversarele au luat break-ul decisiv. S-a încheiat 6-4, iar Mattek-Sands și Swiatek vor lupta pentru trofeul de la Paris.

În finală, cuplul americano-polonez se va duela cu favoritele numărul doi, Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova.

Citește și: Marius Copil merge bine la Nottingham! Românul e deja calificat în sferturi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS