11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisGabriela Talabă, la un meci de performanţa carierei: tabloul principal de la Charleston!

Gabriela Talabă, la un meci de performanţa carierei: tabloul principal de la Charleston!

Gabriela Talabă (România, 219 WTA) a ajuns în finala calificărilor la turneul WTA 500 de la Charleston (SUA), după ce a trecut de Fernanda Contreras Gomez (Mexic, 480 WTA), cu scorul de 4-6, 6-4, 6-1.

Gabriela Talabă a obținut o victorie muncită în primul tur al calificărilor de la Charleston. După ce a pierdut primul set, românca a preluat inițiativa, jucând solid în următoarele două manșe. Sportiva care a evoluat și la nivel de colegiu în SUA a dat dovadă de eficiență maximă, reușind 4 break-uri din 4 șanse disponibile! De partea cealaltă Fernanda Contreras Gomez și-a creat 8 mingi de break, dar a realizat numai două game-uri la retur. Partida a durat o oră și 43 de minute.

Gabriela Talabă, singura jucătoare din România prezentă la Charleston, se află la un pas de o premieră în circuitul WTA. Pentru un loc pe tabloul principal, Gabriela se duelează cu Xinyu Wang (China, 150 WTA). Meciul este programat astăzi, de la ora 18.30!

Românca este cap de serie numărul 13 pe tabloul calificărilor, în timp ce Wang este favorita numărul 3 din calificări. Cele două nu s-au mai confruntat până acum. Câștigătoarea meciului își va asigura un loc pe tabloul principal de la Charleston, dar și un cec în valoare de 3.330 de dolari.

Citeşte şi: Barty, campioană din nou la Miami. Bianca Andreescu s-a retras în setul al doilea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS