20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisJoacă și accidentată! Halep a revenit fantastic cu Garcia și a spulberat-o în decisiv

Joacă și accidentată! Halep a revenit fantastic cu Garcia și a spulberat-o în decisiv

Simona Halep nu se mai satură să-și țină publicul și susținătorii în suspans. Sportiva noastră a reușit o nouă victorie fantastică, de această dată în primul tur de la Miami, împotriva Carolinei Garcia. Halep s-a impus cu scorul de 3-6, 6-4, 6-0, la capătul unei partide intense, cu o accidentare nedorită și o revenire în stil de mare jucătoare.

Meciul a început sub semnul echilibrului până la scorul de 3-2, când Simona a pierdut primul și singurul break al setului. Garcia nu a greșit deloc pe propriul serviciu și a trecut în avantaj pe tabelă după un 6-3.

Nici în setul secund lucrurile nu au stat deloc bine până la scorul de 3-6, 1-2, când Simona a solicitat un time-out medical. Sportiva noastră a semnalat probleme la brațul drept și chiar a strigat de durere după ce a executat un serviciu. Imediat după ce a revenit pe terenul de joc, campioana de la Wimbledon a devenit o „forță“ de neoprit, iar până la final a jucat incredibil. Nu doar că a reușit să întoarcă setul secund în favoarea sa de la scorul de 3-2 cu break în favoarea franțuzoaicei, ci a reușit să-l și câștige (6-4), trimițând partida în decisiv.

Greu cu Simona când își intră în mână…

În ultimul act a existat o singură jucătoare pe teren, aceea fiind Simona Halep. Garcia a pierdut minge după minge, serviciul nu i-a mai funcționat deloc, iar după doar 19 minute scorul devenise 5-0 în favoarea favoritei nr. 3 de la Miami. În cele din urmă, „Simo“ a încheiat meciul cu un neverosimil 6-0, iar acum se bucură de încă un meci mare reușit și o revenire fantastică.

Victoria cu Garcia este cu atât mai importantă și mai valoroasă cu cât a venit pe fondul unui joc mult mai prudent al Simonei, care a încercat să nu forțeze mai mult decât trebuia.

În 16-imile competiției de la Miami, Halep se va duela cu învingătoarea partidei dintre Sevastova și Gauff.

Citește și: Arcada, Timișoara și Baia Mare, ultimele adversare ale Craiovei din sezonul regular

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS