25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiArcada, Timișoara și Baia Mare, ultimele adversare ale Craiovei din sezonul regular

Arcada, Timișoara și Baia Mare, ultimele adversare ale Craiovei din sezonul regular

Lupta pentru play-off continuă și în această săptămână! Echipa masculină de volei SCMU Craiova va disputa, vineri, sâmbătă și duminică, ultimele trei jocuri din cadrul campionatului regular din Divizia A1. Voleibaliștii lui Dan Pascu vor întâlni, pe rând, pe Arcada Galați, Timișoara și Baia Mare, toate jocurile disputându-se pe terenul formației campioană.

Bătălia pentru primele patru locuri se va duce până în ultima etapă, iar pentru a reuși să pătrundă în „careul de ași“, alb-albaștrii au nevoie de prestații excelente în toate cele trei jocuri. Prima partidă, cea cu liderul Arcada, este programată vineri, de la ora 17.00, în timp ce duelurile cu Timișoara și Baia Mare vor avea loc sâmbătă și duminică, de la orele 14.00, respectiv 15.00.

Oltenii își pot asigura prezența în play-off chiar și cu o înfrângere, dar cu condiția ca aceasta să fie la scorul de 3-2. Bineînțeles, calculele pot fi date peste cap oricând, asta în funcție de jocul rezultatelor, dar și de scorul final al partidei Dinamo – Zalău. Cel mai dificil duel al alb-albaștrilor va fi, cu siguranță, cel cu Arcada Galați, liderul la zi și campioana en-titre.

Înainte de aceste ultime trei jocuri, SCMU Craiova ocupă poziția a patra, cu 38 de puncte, la trei lungimi de Dinamo, principala urmăritoare.

Citește și: Handbal / Ştim primele două adversare din preliminariile EURO 2022!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS