29 C
Craiova
joi, 16 septembrie, 2021
Știri de ultima orăSportTenisRaluca Olaru, în finala de dublu de la Sankt Petersburg! Să vină trofeul!

Raluca Olaru, în finala de dublu de la Sankt Petersburg! Să vină trofeul!

Perechea româno-ucraineană Raluca Olaru/Nadia Kicenok s-a calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis WTA de la Sankt Petersburg (Rusia), dotat cu premii totale de 565.530 de dolari. Cele două sportive au trecut în semifinale de cuplul româno-olandez Monica Niculescu/Lesley Pattinama Kerkhove, cu scorul de 6-1, 7-5. Principalele favorite au obţinut victoria într-o oră şi 20 de minute.

Primul set a fost unul fără istoric, Olaru şi Kicenok conducând cu 4-0 şi impunându-se cu 6-1. Actul secund a fost echilibrat, iar Niculescu şi partenera sa au avut la un moment dat 3-1, dar au pierdut trei ghemuri la rând. Olaru şi Kicenok au făcut diferenţa printr-un break în ghemul al 12-lea, câştigând cu 7-5.

Niculescu şi Pattinama Kerkhove vor primi pentru participare un cec de 10.000 de dolari şi 185 de puncte WTA la dublu.

În finala programată duminică, Olaru şi Kicenok vor înfrunta câştigătoarele din cealaltă semifinală, care opune astăzi perechile Oksana Kalaşnikova (Georgia)/Ala Kudriavţeva (Rusia) şi Kaitlyn Christian/Sabrina Santamaria (SUA/N.2).

Olaru şi Kicenok şi-au asigurat un cec de 17.750 dolari şi 305 puncte WTA la dublu prin calificarea în finală.

Raluca Olaru are în palmares 9 titluri WTA la dublu şi a mai jucat 11 finale. Ultimul său titlu datează din 2018 (Rabat), dar anul trecut a jucat finale la Praga (alături de Monica Niculescu) şi Roma.

Citește și: Muntenegru, victorie uriașă cu Norvegia. Vezi calculele pentru România!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gorj: Doi profesori și un elev, infectați cu coronavirus

Încă trei cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate...

ȘTIRI GdS