9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalMuntenegru, victorie uriașă cu Norvegia. Vezi calculele pentru România!

Muntenegru, victorie uriașă cu Norvegia. Vezi calculele pentru România!

Muntenegru a obținut o victorie incredibilă cu Norvegia, scor 28-23, în primul meci al turneului preolimpic de la Podgorica. România intră în turneu sâmbătă, de la ora 20:30, împotriva Norvegiei. În cazul în care tricolorele se impun, se califică la Jocurile Olimpice, fără a mai depinde de partida cu Muntenegru.

Încă după acest prim meci, gazdele și-au asigurat în mare măsură prezența la Jocurile Olimpice. Selecționata condusă de Thorir Hergeirsson este acum la 60 de minute distanță să rateze competiția supremă de la Tokyo.

Probabil că nimeni nu a anticipat un astfel de scenariu în prima partidă de la Podgorica. Echipa condusă de Kim Rasmussen și Bojana Popovic a pus în teren o energie fantastică și a dominat meciul pe tot parcursul celor 60 de minute, rezultatul final fiind conform cu ceea ce s-a întâmplat în teren.

Pentru învingătoare au marcat: Djurdjina Jaukovic (7 goluri), Jovanka Radicevic (6), Andrea Klikovac (4), Ema Ramusovic (4), Matea Pletikosic (3), Majda Mehmedovic (3), Itana Grbic (1).

Golurile formaţiei Norvegiei au fost reuşite de: Malin Larsen Aune (4), Henny Ella Reistad (3), Nora Mork (3), Sanna Charlotte Solberg-Isaksen (3), Marit Rosberg Jacobsen (2), Stine Ruscetta Skogrand (2), Stine Bredal Oftedal (2), Veronica Egebakken Kristiansen (2), Marit Malm Frafjord (1), Kari Skaar Brattset Dale (1).

Gazdele își permit și o înfrângere la 4 goluri diferență cu România, în ultima zi, pentru a se califica la turneul olimpic de la Tokyo, în cazul în care Norvegia învinge România.

Citește și: Liga 3 / Universitatea II Craiova şi CSO Filiaşi au parte de adversari tari în acest weekend

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS