20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, imbatabilă și în proba de dublu de la Melbourne

Simona Halep, imbatabilă și în proba de dublu de la Melbourne

Echipa româno-australiană Simona Halep/Daria Gavrilova a trecut la pas de perechea Belinda Bencic/Barbora Strycova (Elveția/Cehia), scor 6-2, 6-2, într-un meci contând pentru turul I al probei de dublu de la Melbourne.

Simona Halep (145 WTA la dublu) și Daria Gavrilova (149 WTA la dublu) au câștigat fără drept de apel, marți dimineață, în fața a două adversare puternice, Belinda Bencic (Elveția, 113 WTA la dublu) și Barbora Strycova (Cehia, 1 WTA la dublu), după numai 55 de minute de joc!

Victoria impresionantă obținută marți la Melbourne a fost una oarecum surprinzătoare, ținând cont că una dintre adversarele româncei, Barbora Strycova, se află pe locul 1 în clasamentul de dublu.

Pentru un loc în sferturi, românca și australianca se vor lupta, cel mai probabil, cu Bethanie Mattek (SUA) și Gabriela Dabrowski (Canada), favorite numărul 3.

A fost al doilea meci disputat de perechea româno-australiană în circuitul WTA! Halep și Gavrilova au concurat împreună și la Toronto 2015, pierzând în turul inaugural.

De partea cealaltă, perechea Monica Niculescu/Patricia Ţig a câştigat cu 6-3, 6-3 în faţa favoritelor numărul patru, Andreja Klepac (Slovenia)/Elise Mertens (Belgia), în doar 66 de minute.

Româncele s-au calificat în sferturile de finală şi şi-au asigurat astfel 4.310 dolari şi 100 de puncte WTA la dublu, dar vor mai avea până la aflarea adversarelor.

Citește și: Româncele fac spectacol la Melboure. Irina Begu, victorie mare cu Sasnovich

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS