-4.5 C
Craiova
miercuri, 26 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăSportTenisHalep, după victoria cu Potapova: „Am încercat să dau ce am mai bun“

Halep, după victoria cu Potapova: „Am încercat să dau ce am mai bun“

Simona Halep, numărul doi mondial, a declarat, luni, după debutul său cu dreptul în turneul Gippsland Trophy, de la Melbourne, că avea nevoie de această victorie, având în vedere că nu a mai jucat din luna octombrie un meci oficial.

Halep a trecut de rusoaica Anastasia Potapova (19 ani) cu 6-4, 6-4, luni, în runda a doua a turneului WTA 500 de la Melbourne, în primul său meci oficial din 2021. 

„Aveam nevoie această victorie, deoarece nu am mai jucat un meci oficial din octombrie, deci a trecut multă vreme. Am vrut să simt terenul, să simt jocul. Ştiam că va fi un meci dificil, pentru că Potapova loveşte foarte puternic. Nu a fost uşor, dar am încercat să dau ce am mai bun şi sunt bucuroasă că m-am calificat“, a spus fostul lider mondial.

Halep, care a împlinit recent 10 ani în top 10 WTA, a reuşit 23 de aşi, faţă de doar 17 ai rusoaicei.

Citește și: Sorana Cîrstea are adversar dificil în primul tur la Melbourne

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Membru al unei grupări de cămătari, după gratii

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat deferit justiţiei într-un dosar de camătă, șantaj, trafic de persoane și proxenetism. Bărbatul a fost arestat în decembrie 2020, iar de atunci a rămas după gratii. Alături de bărbatul arestat preventiv au fost trimişi în judecată alţi şapte inculpaţi, membrii unei grupări infracționale care acționa încă din 2016 în județele Dolj și Argeș, după cum susţin procurorii DIICOT.

ȘTIRI GdS