19 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisGabi Ruse joacă incredibil la Dubai. Avem o româncă în semifinale!

Gabi Ruse joacă incredibil la Dubai. Avem o româncă în semifinale!

Gabriela Ruse are parte de un ultim turneu extraordinar în 2020. Româna s-a calificat în sefiminalele competiției de la Dubai, dotat cu premii de 100.000 de euro, după o victorie categorică. A fost 6-1, 6-4 în fața sportivei muntenegrence Danka Kovinic.

Ruse a obținut biletul pentru „careul de ași“ al turneului din Emiratele Arabe, după o victorie impresionantă în fața unei sportive mult mai bine clasate în top (77 WTA). După ce și-a adjudecat primul game al meciului, sportiva din Muntenegru nu a reușit să mai puncteze pe tabelă până la finalul primului set, timp în care Gabi Ruse a reușit trei break-uri.

Fără replică la loviturile puternice și bine plasate ale sportivei noastre, Kovinic nu a „mișcat“ nici în startul actului secund. Ruse s-a desprins la 3-0 și 4-1, iar finalul de meci a fost la îndemâna sa, chiar dacă adversara a încercat să revină. S-a încheiat 6-1, 6-4, după o oră și41 de minute.

În semifinale, pe Gabi Ruse o aștepta deja Katerina Siniakova (64 WTA). Sportiva din Cehia a trecut în sferturile turneului de Watson, din Marea Britanie, cu scorul de 6-2, 7-5.

În ultimul sfert de finală de la Dubai se întâlnesc Sorana Cîrstea și Barbora Krejcikova.

Citește și: Sorana Cîrstea, jucătoarea momentului la Dubai. Românca, deja în sferturi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS