11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNici Cîrstea nu a convins. Turneul de la Linz, prea greu pentru românce

Nici Cîrstea nu a convins. Turneul de la Linz, prea greu pentru românce

Din păcate, Sorana Cîrstea a lăsat România fără reprezentant pe tabloul de feminin. Românca a pierdut în două seturi, scor 6-4, 6-4, meciul cu Oceane Dodin, după o oră și 25 de minute.

Primul set al întâlnirii a fost unul deschis, plăcut ochiului, cu mai multe lovituri spectaculoase reușite de cele două sportive. Doar că, singurul incovenient a fost că adversara Soranei a fost mereu cu un pas înainte, atât în joc, cât și la puncte. De la scorul de 2-2, Dodin a preluat conducerea, s-a distanțat la 4-2 și 5-3, iar, într-un final, a închis setul cu 6-4.

În actul secund, lucrurile au fost diferite. Cîrstea și-a ridicat nivelul de joc și, chiar dacă a cedat un break la scorul de 1-1, a revenit și a restabilit egalitatea la patru. Din păcate, acela a fost un nou moment cheie al meciului, gestionat mai bine de adversară. Aceasta a reușit break-ul și a închis meciul cu 6-4.

În sferturile turneului, Dodin se va duela cu învingătoarea partidei dintre Sabalenka (Belarus) și Voegele (Elveția).

În urma acestui rezultat, România a rămas fără nicio reprezentantă pe tabloul de simplu de la Linz. În schimb, pe tabloul de dublu, atât Irina Bara, cât și Irina Begu sunt calificate în sferturi.

Citește și: Irina Begu, învinsă în 16-imi de Podoroska

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS