17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisRămânem doar cu Sorana la Linz. Irina Begu, învinsă în 16-imi de Podoroska

Rămânem doar cu Sorana la Linz. Irina Begu, învinsă în 16-imi de Podoroska

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a fost învinsă de argentinianca Nadia Podoroska în două seturi, cu 6-4, 6-4, miercuri, în prima rundă a turneului WTA de la Linz (Austria). Podoroska (48 WTA), a şasea favorită, a obţinut victoria după o oră şi 43 de minute, la prima sa confruntare cu Begu (76 WTA).

Primul set a fost unul destul de ciudat, cu mai multe întoarceri spectaculoase de scor. Irina a condus cu 1-0, adversara s-a distanțat apoi la 3-1, pentru ca românca să revină spectaculos și să preia conducerea la 4-3. Din acel moment, concentrarea sportivei noastre a dispărut, iar Podoroska a reușit un break, care a ajutat-o să-și adjudece, într-un final, setul.

În actul secund, cele două adversare au mers cap la cap până la scorul de 4-4, când din nou sportiva din Argentina a reușit un break important. Pe propriul serviciu, Podoroska a avut mici emoții, dar a închis meciul cu un dublu 6-4.

Begu va primi pentru participare 1.855 dolari şi un punct WTA.

De remarcat că Begu şi Podoroska fac pereche la dublu şi s-au calificat în sferturile de finală, urmând să înfrunte principalele favorite, cehoaicele Lucie Hradecka/Katerina Siniakova.

În sferturi la dublu s-a calificat şi Irina Bara, alături de Sara Sorribes Tormo (Spania), favoritele numărul trei beneficiind de retragerea ucrainencelor Marta Kostiuk/Daiana Iastremska. Următoarele adversare vor fi Jil Teichmann (Elveţia)/Renata Voracova (Cehia).

Citește și: Cu puțin noroc, direct în optimi. Sorana merge mai departe la Linz

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS