15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisBianca Andreescu revine în forță! Australian Open, primul turneu după un an de pauză

Bianca Andreescu revine în forță! Australian Open, primul turneu după un an de pauză

Bianca Andreescu nu a mai jucat niciun meci oficial în 2020, dar este gata să revină în forță începând cu sezonul 2021. Andreescu (20 de ani) a anunțat că se întoarce pe terenul de tenis după ce a traversat o perioadă foarte complicată. Canadianca de origine română s-a accidentat la genunchiul stâng sezonul trecut, dar acum se declară perfect sănătoasă.

Bianca este pregătită să revină la Australian Open, competiție la care va evolua și Simona Halep între 18 și 31 ianuarie 2021. Ea este, totodată, și determinată să joace din nou tenis la un nivel înalt, declarând că s-a recuperat complet. Andreescu mărturisește că pauza i-a prins bine din punct de vedere personal.

„Pandemia mi-a zădărnicit cursul normal al pregătirii, dar acum sunt bine și abia aștept să înceapă sezonul din 2021. Trag foarte tare la pregătire, pentru că acum sunt complet sănătoasă. Nu aș spune că sunt gata să joc un meci mâine, pentru că o iau pas cu pas, dar poate că în câteva săptămâni voi putea. Această perioadă m-a ajutat să am putin timp pentru viața personală. Ne vedem la Australian Open!”, a spus Bianca pentru Sky Sports, citată de Eurosport.

Bianca Andreescu a uimit lumea tenisului în anul de grație 2019, după ce a câștigat titlurile de la Newport Beach, Indian Wells, Toronto și US Open. 

Citește și / ATP a confirmat: Djokovic va încheia anul 2020 pe primul loc mondial

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS