20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisRoger Federer, de neoprit: „Nu mă voi retrage din tenis prea curând“

Roger Federer, de neoprit: „Nu mă voi retrage din tenis prea curând“

Unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie, Roger Federer, a ajuns la vârsta de 39 de ani, dar promite că nu va agăța racheta în cui prea curând.

Roger Federer le-a oferit în sfârșit un motiv de bucurie numeroșilor săi fani. Elvețianul s-a accidentat și nu a mai apărut pe teren din luna ianuarie, de la Australian Open, însă acum are planuri mari. Federer s-a recuperat după două operații suferite la genunchiul drept și are un moral foarte ridicat, scrie pe un site de socializare.

Marele campion din „țara cantoanelor” a făcut o promisiune pe măsură în cadrul unui interviu acordat companiei „On“.

„Simt că a mai rămas ceva în mine de arătat în tenisul mondial. Și, chiar dacă nu a mai rămas, asta e. Nu voi face pasul înapoi din tenis. Oricum, nu mă voi retrage din tenis prea curând“, a mărturisit Federer.

Roger Federer nu a ascuns faptul că s-a gândit la retragere în ultimii ani, din cauza problemelor fizice chinuitoare, dar a fost mânat să continue de satisfacțiile pe care i le oferă sportul alb.

Roger Federer este pregătit să revină pe terenul de tenis începând cu sezonul viitor, anunțându-și participarea la Australian Open, turneul de Grand Slam programat în perioada 18-31 ianuarie 2021, la Melbourne (Australia).

Citeşte şi: Surpriză la Paris: Grecul Tsitsipas, eliminat în turul secund

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS