20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAstăzi începe Turneul Masters 1.000 de la Paris. Vezi cine transmite!

Astăzi începe Turneul Masters 1.000 de la Paris. Vezi cine transmite!

Seria ATP Masters a fost redusă la o treime în 2020, din cauza crizei mondiale provocate de Covid-19. Chiar şi aşa, turneul Maters 1.000 de la Paris a fost menţinut în perioada 31 octombrie – 8 noiembrie, doar că nu va avea un număr de maximum 1.000 de spectatori pe zi, așa cum s-a stabilit anterior, ci se va disputa, conform ultimelor dispoziții, fără spectatori.

Luni, 2 noiembrie, în transmisiune directă pe Eurosport și Eurosport Player, începe al treilea și ultimul turneu de 1000 de puncte, la Paris, într-o capitală europeană care va fi reinstituit carantina generală. Rafael Nadal și Stefanos Tsitsipas sunt principalii favoriți ai tabloului.

A 49-a ediția a turneului Masters de la Paris are la start nume importante din teniul mondial, cum ar fi Rafael Nadal, Stefanos Tsitsipas, Daniil Medvedev sau Alexander Zverev. Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Nadal, va beneficia de un prim tur liber la Paris, iar în runda secundă va da peste câștigătorul dintre Filip Krajinovic și Feliciano Lopez.

Al doilea favorit al turneului, Stefanos Tsitsipas, se va duela în turul al doilea cu învingătorul meciului dintre Ugo Humbert și Casper Ruud.

În ultimele șapte zile s-a înregistrat în Franța o medie de aproximativ 40.000 de noi cazuri de îmbolnăviri, după ce duminică s-a înregistrat un nou maxim de 52.010 de noi cazuri. Federația Franceză de Tenis (FFT) a fost nevoită să se supună măsurilor de ultimă oră ale autorităților și să anunțe că turneul de tenis se va desfășura cu porțile închise.

Citeşte şi: Medvedev, pe locul 5 mondial. Rublev şi-a asigurat prezenţa la Turneul Campionilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS