10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisIrina Bara, „minunea” de la Roland Garros. Van Uytvanck, ultima „victimă”

Irina Bara, „minunea” de la Roland Garros. Van Uytvanck, ultima „victimă”

Pur și simplu nu au ce să-i facă Irinei Bara! Sportiva noastră, venită din calificări, „calcă totul în picioare” la turneul din Hexagon. După victoria senzațională cu Donna Vekic, din primul tur, Irina s-a distrat, astăzi, cu belgianca Van Uytvanck, pe care a învins-o într-un set și jumătate. Meciul s-a jucat până la ultimul punct, pentru că adversara româncei nu a mai suportat umilința și a decis să se retragă la scorul de 6-1, 4-0.

Despre primul set nu pot fi spuse prea multe. De două break-uri a avut nevoie Bara pentru a închide meciul, în doar 23 de minute, cu un neverosimil 6-1. În actul secund, totul pare să fi devenit o „joacă” pentru sportiva noastră, care a jucat perfect, a adunat punct cu punct și a forțat-o pe belgiancă să „arunce prosopul”.

Procentajul pe primul serviciu al Irinei Bara a fost unul foarte bun 73%, în timp ce Van Uytvanck a avut 66%. De asemenea, și procentajele înregistrate pe primul și al doilea serviciu sunt de lăudat, 73% și 88%.

În 16-imile turneului de la Paris, Bara va avea un meci destul de dificil. Aceasta se va duela cu Sofia Kenin, jucătoare care tocmai ce a învins-o pe Ana Bogdan, la începutul zilei.

Citește și: Patricia Țig, în creștere evidentă de formă. McHale, surclasată de româncă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS