11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisPatricia Țig, în creștere evidentă de formă. McHale, surclasată de româncă

Patricia Țig, în creștere evidentă de formă. McHale, surclasată de româncă

Patricia Țig este noua senzație a tenisului românesc! După ce a triumfat la Istanbul la începutul lunii, Pati se află într-o formă excelentă și la Roland Garros. Românca pare să nu aibă nicio milă de adversarele de pe zgura pariziană, iar ultima sa „victimă” este americanca Christina McHale. Țig s-a impus în minimum de seturi, scor 6-4, 6-3, iar acum își așteaptă adversara din 16-imile turneului. Ea se va duela cu învingătoarea meciului dintre Rybakina și Ferro.

Doar un game a reușit să ia McHale până când Pati și-a dat drumul la joc și a început să lovească impecabil. La scorul de 4-1, a avut loc o scurtă cădere a sportivei noastre, care i-a permis adversarei să egaleze. Țig nu a lăsat-o prea mult pe americancă să profite de avantajul psihic și a luat break-ul decisiv, cel care i-a adus și setul (6-4).

În actul secund s-a mers de la egal la egal doar până la 2-2, pentru că Patricia s-a gândit să nu prelungească prea mult meciul și a început să forțeze. S-a distanțat treptat la 3-2 și 5-2, pentru ca meciul să fie închis, fără probleme, la 6-3.

Sportiva noastră se poate lăuda cu doi ași în acest meci, în comparație cu adversara sa, care nu a avut niciunul.

Citește și: Roland Garros / Monica Niculescu, victorioasă în primul tur al probei de dublu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS