16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep - Jasmine Paolini, duel inedit la Roma (ora 13.30)

Simona Halep – Jasmine Paolini, duel inedit la Roma (ora 13.30)

Simona Halep revine, astăzi, pe terenul de tenis, la o lună după ce a câștigat turneul de la Praga. Principala favorită a competiției de la Roma va avea un duel inedit pe suprafaţa sa favorită, zgura. Simo o va întâlni în turul al doilea pe Jasmine Paolini (Italia, 99 WTA).

Meciul va fi al doilea de pe terenul Pietrangeli, după confruntarea dintre Belinda Bencic (Belgia, favorită 6) și Danka Kovinic (Muntenegru) care va debuta la ora 12:00. În primul tur, Paolini a trecut în două seturi de mult mai experimentata Anastasija Sevastova (46 WTA), scor 6-2, 6-3.

Aflată pe locul 99 în lume, Jasmine are 24 de ani, 1.60 metri și este o sportivă de mâna dreaptă. Halep și Paolini nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA.

E greu să am așteptări de la acest turneu pentru că totul s-a schimbat, e altă perioadă a anului. După o lungă perioadă de stat fără turnee, este mai dificil, dar mă bucur tare mult că sunt aici și că pot să joc niște meciuri și că pot să fac tot ceea ce pot eu mai bine ca să le câștig”, a spus Halep.

În turul următor, câștigătoarea se va duela cu învingătoarea partidei dintre Dayana Yastremska (Ucraina, 29 WTA) și Amanda Anisimova (SUA, 27 WTA).

Citeşte şi: Begu, în formă maximă la Roma! Victorie la pas cu Elisabetta Cocciaretto

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS