16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, hotărâtă să nu „ierte” pe nimeni. Calificare lejeră în optimi

Simona Halep, hotărâtă să nu „ierte” pe nimeni. Calificare lejeră în optimi

Totul e bine când se termină cu bine! Simona Halep a avut un meci relativ lejer în primul tur de pe tabloul principal de la Roma. Sportiva româncă a trecut în două seturi de italianca Elisabetta Paolini, scor 6-3, 6-4, la capătul unui meci disputat, care a durat o oră şi 25 de minute.

Începutul de meci a fost mai greoi pentru Halep. Aceasta s-a văzut condusă cu 2-0, dar a revenit imediat şi a trecut în avantaj. Până la finalul primului set nu a mai avut ezitări şi s-a impus cu 6-3.

Actul secund a fost unul mult mai complicat, jucătoarea italiană ridicându-şi nivelul de joc şi încercând să revină în meci. Doar că, propriul serviciu nu a fost strălucit, iar experienţa Simonei s-a resimţit din plin. La scorul de 4-4, campioana de la Wimbledon a forţat şi a închis meciul cu 6-4.

Prezenţa între ultimele 16 la turneul de categorie Premier 5 din Italia este recompensată cu un cec în valoare de 19.355 de euro. Premiile care se oferă la Roma s-au înjumătăţit faţă de nivelul la care erau în urmă cu un an. 523.858 euro a primit Karolina Pliskova, învingătoarea de anul trecut, în vreme ce jucătoarea care va reuşi să câştige ediţia din acest an va avea parte de un cec în valoare de dar 205.190 de euro.

În optimile turneului, Simona se va duela cu învingătoarea partidei Yastremska – Anisimova.

Citeşte şi: 18 sportivi vor reprezenta România la Cupa Mondială de kaiac-canoe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS