13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSorana Cîrstea: „A fost unul dintre cele mai bune meciuri jucate de mine”

Sorana Cîrstea: „A fost unul dintre cele mai bune meciuri jucate de mine”

Sorana Cîrstea, ocupanta locului 77 WTA, a făcut un meci mare, joi, la Flushing Meadows. Aceasta a învins-o pe britanica Johanna Konta, în trei seturi, scor 2-6, 7-6(5), 6-4 şi s-a calificat în turul al treilea, ea egalându-şi cea mai bună performanță a carierei.

La finalul meciului, Sorana a oferit câteva declaraţii despre victoria mare cu Johanna.

„Este o victorie muncită. Cu toate că am pierdut cu 6-2 primul set, am simțit că sunt în meci, am simțit că e o diferență de doar câteva puncte. În primul act ea a jucat fără greșeală, dar mi-am dat seama că dacă rămân acolo și îmi fac treaba și continui pe tactica pe care am stabilit-o cu echipa, soarta meciului se poate schimba în orice moment. Cred că a fost un meci de un nivel foarte ridicat, unul dintre cele mai bune meciuri jucate de mine anul acesta, chiar dacă nu au fost prea multe. Mă bucur foarte mult că am reușit să și câștig meciul, nu numai să joc bine”, a declarat Sorana Cîrstea pentru Eurosport.

Legat de viitoarea adversară, Sorana a spus că se așteaptă la un duel dificil în turul al treilea la US Open: 

„Dacă ai ajuns în turul 3 înseamnă că joci bine. Nu o cunosc pe Muchova în detaliu, dar știu că are un joc mai băiețesc, încearcă să varieze destul de mult, dar nu am făcut încă planul cu echipa. Este o jucătoare bună, solidă, dar după cum am spus, deja de la turul 3 în sus toată lumea joacă bine, orice meci este dificil”,a spus mai românca.

În turul al treilea, Sorana se va duela cu cehoaica Karolina Muchova, numărul 26 WTA.

Citeşte şi: Ce victorie! Sorana a făcut un meci uriaș cu Konta și va juca în turul 3 la US Open

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS