16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, aşteptată cu braţele deschise la Palermo

Simona Halep, aşteptată cu braţele deschise la Palermo

Simona Halep a anunţat la începutul acestei săptămâni că va participa la turneul de la Palermo, primul oficial după reluarea competiţiilor. Directorul Ladies Open de la Palermo, Oliviero Palma, s-a declarat încântat de decizia Simonei şi o aşteaptă cu braţele deschise la o ediţie istorică a turneului.

Ne bucurăm de interesul ridicat al Simonei Halep pentru Palermo Ladies Open, o vom aştepta la Country Club pentru o ediţie istorică a turneului. Am fost în contact cu managerul lui Halep de ceva timp şi am vorbit mult despre potenţiala ei participare la Palermo. Este una dintre cele mai bune jucătoare din lume şi prezenţa ei ar contribui la transformarea extraordinară a unui turneu aflat deja la nivel înalt. Vom lăsa uşile deschise pentru ea cât mai mult timp posibil, precum şi pentru alte jucătoare din Top 10 care vor dori să îşi reia sezonul la Palermo”, a declarat Oliviero Palma, pentru site-ul oficial al turneului.

Simona Halep a participat, duminică, la un meci demonstrativ de dublu mixt, alături de Horia Tecău. La sosirea la Cluj-Napoca, fostul lider mondial a lăsat de înţeles că doreşte să joace la Palermo.

„S-a schimbat viaţa mea. Totul e diferit. Faptul că nu mai călătoresc a fost şi un lucru bun, pentru că m-am odihnit foarte mult, mi-am dorit acest lucru. E greu fără turnee, simt lipsa lor, sper ca în curând să putem călători în linişte şi fără teamă, pentru că este un pic îngrijorător. Nu am luat încă o decizie clară, dar eu sper să încep cu Palermo”, a declarat Simona Halep.

Circuitul feminin se reia la 3 august, la Palermo.

Citeşte şi / Roger Federer: Îmi lipseşte turneul de la Wimbledon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS