8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisWinners Open, un turneu amical nou la Cluj. Simona Halep revine pe teren

Winners Open, un turneu amical nou la Cluj. Simona Halep revine pe teren

Tenisul revine la începutul lunii iulie, cu un turneu amical la Cluj. Șase jucătoare din România vor participa la Winners Open între 2 și 5 iulie.

Competiția care se va desfășura la Cluj este dotată cu premii în bani (30.000 dolari). Irina Begu, Jacqluine Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Miriam Bulgaru și Georgia Crăciun vor participa în cadrul acestui turneu și se vor lupta pentru premiu. Vor fi două grupe de câte trei, apoi semifinale și finala, care se va disputa pe 5 iulie.

De asemenea, și Simona Halep va lua parte la acest turneu, fostul lider mondial urmând să joace un meci de dublu mixt alături de Horia Tecău. De partea cealaltă, Marius Copil va juca alături de câștigătoarea turneului.

Mă bucur să anunț că reluăm evenimentele sportive. Ideea asta a venit în colaborare cu Sports Festival și cu Cosmin Hodor. E un restart pentru tenisul românesc, mai ales pentru jucătoare. Sunt convins că în lipsa turneelor au nevoie de meciuri, de adrelina și pregătirea de care aveau parte înainte.

Turneul va fi fără public, accesul publicului va fi restricționat. Eu zic că este un pas mare pe care îl putem face spre normalitate. O să avem parte de șase jucătoare: Irina Begu, Jacqluine Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Miriam Bulgaru și Giorgia Crăciun”, a spus Patrick Ciorcilă, managerul Winners Open, pentru Digisport.

Citește și: Faza finală a Cupei Davis a fost amânată pentru 2021

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS