10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNovak Djokovic va juca în finala turneului de la Zadar

Novak Djokovic va juca în finala turneului de la Zadar

Numărul unu mondial în tenisul masculin, Novak Djokovic, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului de la Zadar (Croaţia).

Djokovic s-a impus cu 4-3 (7-3), 4-1 în faţa compatriotului său Pedja Krstin, după ce a salvat trei mingi de set, iar apoi l-a învins pe croatul Borna Coric cu 4-1, 4-3 (7-1), în faţa câtorva sute de fani.

Coric l-a învins în alt meci pe Grigor Dimitrov, cu 4-1, 4-1, însă bulgarul a fost nevoit să se retragă din cauza unei accidentări, anunță agerpres.ro.

În Grupa B, croatul Marin Cilic a fost învins de germanul Alexander Zverev cu 4-3 (7-1), 0-4, 4-3 (7-1). Rusul Andrei Rublev a dispus de sârbul Danilo Petrovic cu 4-2, 4-1, iar apoi l-a învins şi pe Cilic cu 4-3 (7-5), 2-4, 4-1, în timp ce Zverev a fost pierdut neaşteptat de Petrovic, scor 4-3 (7-2), 4-3 (7-1).

Circuitul Adria Tour, organizat de Novak Djokovic în Balcani pentru a strânge bani în scopuri caritabile, a început cu etapa de la Belgrad, câştigată de austriacul Dominic Thiem, şi va continua cu o a treia etapă, în Bosnia (Banja Luka, 3/4 iulie).

La fiecare turneu participă opt jucători, împărţiţi în două grupe de câte patru, urmând să joace fiecare cu fiecare. Sistemul de joc este cel mai bun din şapte ghemuri, cu un tiebreak normal.

Citește și: Liga 1 / CFR Cluj s-a descurcat și la Botoșani. Vezi situația la zi din play-off!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS