12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNovak Djokovic: Alexander Zverev va participa la turneul de la Belgrad

Novak Djokovic: Alexander Zverev va participa la turneul de la Belgrad

Sârbul Novak Djokovic, numărul unu mondial, a confirmat luni prezenţa germanului Alexander Zverev (7 ATP) la turneul de tenis pe care-l va organiza la Belgrad la mijlocul lunii iunie. Informația a fost furnizată de către AFP.

„Am o veste excelentă! Alexander Zverev şi-a anunţat participarea. Sperăm ca, respectând regulile în vigoare, să avem şi suporteri în tribune’‘, a spus Djokovic

Novak Djokovic va organiza începând de la mijlocul lui iunie un turneu în mai multe ţări din Balcani, prima competiţie de acest gen după ce sezonul de tenis a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

„Adria Tour” va avea loc între 13 iunie şi 5 iulie în Serbia, Croaţia, Muntenegru şi Bosnia-Herţegovina, a anunţat echipa de relaţii publice a lui Djokovic într-un comunicat.

Austriacul Dominic Thiem şi bulgarul Grigor Dimitrov au fost primii care şi-au anunţat participarea la turneu alături de sârb. Organizatorii au precizat că încă nu a fost decis dacă turneul va fi deschis publicului sau va fi difuzat doar la televizor.

Citește și: Noua Zeelandă, gazda unui turneu profesionist în luna iunie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS