10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNovak Djokovic: Am posibilitatea să aleg ce este mai bine pentru corpul meu

Novak Djokovic: Am posibilitatea să aleg ce este mai bine pentru corpul meu

Novak Djokovic, numărul unu mondial în tenisul profesionist masculin, a vorbit despre vaccinul împotriva noului coronavirus. Sârbul a afirmat că nu doreşte ca acesta să devină o condiţie obligatorie pentru a putea călători, însă vrea să îşi păstreze mintea deschisă.

„Personal, mă opun vaccinării împotriva Covid-19 pentru a putea călători. Însă dacă el devine obligatoriu, trebui să decid dacă îl voi face sau nu„, a scris Djokovic pe un site de socializare.

Campionul sârb speră ca lucrurile să fie mai clare în lunile următoare, dacă va trebui să facă vaccinul respectiv.

„Ca să fiu sincer, ca şi restul lumii, sunt puţin confuz. În ciuda accesului la informaţii şi la resurse, nu sunt sigur care ar fi cel mai bun lucru de făcut. Unii spun că, pentru noi, cei care călătorim, trebuie să facem vaccinul care nu este încă dezvoltat. Vreau să punctez că în acest moment nu dispunem de informaţii adecvate. Vreau să ştiu mai multe detalii asupra procesului înainte de a lua deciziile bune”, a adăugat Nole.

„Nu sunt un expert, însă vreau să am posibilitatea să aleg ceea ce este mai bine pentru corpul meu. Îmi ţin mintea deschisă şi voi continua cercetările mele asupra acestui subiect, pentru că este important şi ne afectează pe toţi„, a încheiat Djokovic.

Citește și / Rafa Nadal: Nu înțeleg de ce nu putem juca tenis, dar alții pot merge la serviciu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS