20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Tenis Simona Halep: Scenariul cel mai rău ar fi anularea întregulul sezon

Simona Halep: Scenariul cel mai rău ar fi anularea întregulul sezon

Niciun turneu de tenis nu se mai dispută în această perioadă din cauza pandemiei de coronavirus, care a oprit întreg sportul la nivel mondial. Simona Halep a dezvăluit care este cel mai negru coșmar care ar putea avea loc în tenis în acest moment.

„În capul meu, cel mai rău scenariu ar fi cel în care restul sezonului ar fi anulat. Cred că această întrerupere va dura mai mult de luna iulie. Sper să putem juca la US Open pentru că situația la New York e foarte dificilă în acest moment”, a spus Simona Halep.

US Open e programat în intervalul 31 august – 13 septembrie.

Turneul de la Dubai, ultimul pentru Halep

Simona Halep nu a mai jucat tenis de pe 22 februarie, de la Dubai, turneu pe care l-a câștigat după o finală cu Elena Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6. Românca de 28 de ani profită de pauza forțată din cauza pandemia de COVID-19 și susține că va sta departe de teren cel puțin încă o lună sau cât este necesar.

„Trebuie să ascultăm ce spun experții. Să stăm acasă, în siguranța. Tenisul nu este totul în viața mea. Am avut mulți ani în care a fost o prioritate, și încă mai este”, a spus Halep.

Citește și: Alexander Zverev și prietena sa au prezentat simptome de Covid-19

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...