10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep: Acum voi fi campioana en-titre pentru doi ani

Simona Halep: Acum voi fi campioana en-titre pentru doi ani

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a privit partea plină a paharului după anularea ediţiei din acest an a turneului de la Wimbledon. Aceasta a afirmat că în acest mod va fi campioană pentru doi ani la rând.

„Privesc cu optimism, deoarece acum voi fi campioana en-titre pentru doi ani. Voi trăi cu acest sentiment încă un an, aşa că este din nou un lucru bun’‘, a spus Halep pentru eurosport.

Fostul lider mondial a reuşit o evoluţie fără greşeală şi a învins-o pe americanca Serena Williams cu 6-2, 6-2 în finala de anul trecut. Halep se află în România și stă închisă în casă de 22 de zile din cauza pandemiei de coronavirus.

E cea mai lungă perioadă în care nu am atins racheta de tenis

Circuitele WTA şi ATP sunt suspendare până la mijlocul lunii iulie, cel puţin, dar Simona este pregătită pentru o suspendare mai lungă a sezonului, poate chiar a întregului an.

„Cel mai negru scenariu din capul meu este că tot sezonul va fi anulat. Sunt sigură că vom depăşi această perioadă dacă suntem ascultători şi stăm în case. Acum cred că suspendarea va fi mai lungă de luna iulie. Sperăm ca US Open (31 august-13 septembrie) să se joace, dar nu e sigur. New York-ul trece prin momente grele acum”, a subliniat Halep.

„E cea mai lungă perioadă în care nu am atins racheta de tenis. Nici mingea, nici racheta de la Dubai. Şi vreau să fie aşa timp de încă o lună”, a adăugat Simona.

Citește și / Simona Halep, în autoizolare: „Mă trezesc pe la 10-11, fără alarmă“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS