3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisMihaela Buzărnescu: Mi-e teamă, ar fi ultimul lucru pe care aș vrea să-l pățesc

Mihaela Buzărnescu: Mi-e teamă, ar fi ultimul lucru pe care aș vrea să-l pățesc

Actuala problemă la nivel mondial, și anume pandemia de coronavirus, a blocat majoritatea activităților din lume, iar sportivii sunt nevoiți să se antreneze de acasă, așa cum pot, pentru a rămâne la o formă optimă.

Tenismena Mihaela Buzărnescu a declarat că se teme de noul coronavirus, caracterizând situația actuală ca fiind un film horror. Sportiva de 31 de ani a vorbit și despre cum încearcă să se mențină în formă în această perioadă.

„E suspendat totul, stau în casă pe cât posibil, trebuie să merg la un supermarket lângă bloc, îmi iau strictul necesar. Stau izolată, cât mai departe de alte persoane. Mi-e teamă, ar fi ultimul lucru pe care aș vrea să-l pățesc. Fac exerciții, fac scări, am 10 etaje la bloc, le fac de 4-6 ori. Tot felul de exerciții, ca să mențin o formă cât de cât optimă. E greu, suntem obisnuiți cu 3 antrenamente pe zi. Citim, aranjăm în apartament, nu știu ce să mai fac, sunt obișnuită cu un stil de viață activ. Ar fi un prilej bun să scriu o carte, dar mi-ar stârni amintiri, unele sunt mai puțin plăcute, n-aș vrea să mă încarc negativ. Acum încerc să fiu la un nivel cât mai normal”, a spus Mihaela Buzărnescu.

„Împreună putem ieşi cu bine din aceste momente”

„Am ajutat un spital din București. Sper ca toată lumea să ajute, cât de puțin poate. Nu doar medicii, ci și cei care lucrează în supermarket, cei care se ocupă de salubrizare, cei care nu mai au joburi și nu au cum să-și hrănească copiii. E ca un film horror!

Zilele acestea trebuie să reţinem un singur mesaj: acela de a sta cât mai mult acasă pentru ca cei din cadrele medicale să poată lupta pentru noi! Dorinţă mea e să le fiu alături măcar cu 1% în luptă lor. Am ales să mă alătur eroilor de la spitalul Gerota şi voi face o donaţie către ei. Sper că tot mai mulţi oameni să înţeleagă că doar împreună putem ieşi cu bine din aceste momente, iar ceea ce putem face cu toţii este să respectăm normele impuse de autorităţi. Îmi sunteţi în gânduri şi rugăciuni cu toţii”, a declarat Mihaela Buzărnescu.

Din cauza unei accidentări la umăr, Mihaela Buzărnescu nu a mai jucat niciun meci din septembrie 2019. Atunci, ea s-a retras dintr-un meci jucat împotriva altei românce, Jaqueline Cristian.

Citește și: Laurenţiu Lică s-a retras de la națională: Îmi rezerv forțele pentru echipa de club

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS