17.3 C
Craiova
joi, 16 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Tenis George Cosac: Simona Halep poate obține o medalie olimpică și în 2021

George Cosac: Simona Halep poate obține o medalie olimpică și în 2021

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT), George Cosac, a declarat în contextul amânării JO de la Tokyo că jucătoarea Simona Halep va avea aceleaşi şanse la o medalie olimpică şi în 2021.

„Simona Halep va avea aceleaşi şanse la o medalie olimpică şi în 2021. Ea a ajuns la maturitate, nu este încă o sportivă în vârstă. E o sportivă matură care, în momentul în care îşi impune un obiectiv şi este focusată pe el, atunci are 95% şanse să reuşească. Dar nu de Simona îmi este teamă mie, Simona e o perfecţionistă, o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului. Mi-e teamă de ceilalţi jucători, care nu ştiu dacă vor mai avea anul viitor aceeaşi forţă de revenire. Adică aceeaşi dorinţă și capacitate de a reveni acolo unde au fost sau chiar să depăşească acele locuri”, a spus George Cosac

Amânarea JO, o decizie „înțeleaptă”

Oficialul FRT a catalogat drept „înţeleaptă” decizia Comitetului Internaţional Olimpic de a amâna Jocurile Olimpice de la Tokyo pentru anul 2021.

„Este o decizie înţeleaptă având în vedere pandemia de coronavirus care afectează întreaga planetă. Înainte de orice performanţă, indiferent de domeniu, sănătatea este pe primul loc. Eu, dacă aș fi fost pus în situaţia să dau un vot, aş fi fost fără discuţie pentru amânarea Jocurilor. Acum, după această decizie, sunt convins că toată lumea își va da mâna. Trebuie să luptăm cu toţii pentru stârpirea acestui virus”, a mai spus vicepreședintele FRT.

„Toată mişcarea sportivă se va reseta în urma acestei amânări. De la vârstă, de la clasamente, de la tăria şi forţa de a relua pregătirile… totul se va reseta. Va fi un an pierdut. Iar după acest 2020 vom vedea cine are forţa de a reveni la parametrii maximi pentru a obţine performanţe. Se vor schimba ierarhii, bugetele alocate sportului vor fi mult diminuate şi vom vedea care va fi noua faţă a sportului”, a încheiat vicepreședintele George Cosac.

Citește și: Vizer și Pîrcălabu, mulțumiți de decizia de amânare a Jocurilor Olimpice

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:06:43

VIDEO / Niculina, draga mea, asta-i toată averea ta?

Niculina Stoican nu pare să fi avut un an 2019 prea bun, din punct de vedere al încasărilor din activităţile artistice. Cel puţin asta reiese din declaraţia sa de avere.

ȘTIRI GdS

00:06:43

VIDEO / Niculina, draga mea, asta-i toată averea ta?

Niculina Stoican nu pare să fi avut un an 2019 prea bun, din punct de vedere al încasărilor din activităţile artistice. Cel puţin asta reiese din declaraţia sa de avere.

Bulgarul prins cu heroină de 1,5 milioane de euro...

Procurorii DIICOT au anunţat, ieri, trimiterea în judecată a unui cetăţean bulgar de 38 de ani. La sfârşitul lunii mai, poliţiştii de...

În Craiova, şi maşinile sunt aruncate la ghena de...

Maşină abandonată la o ghenă de gunoi din Craiova/foto:Facebook- Eşti din Craiova dacă....

Riscurile amânării conceperii unui copil

Specialiştii în reproducere umană asistată efectuează tot mai frecvent proceduri la cupluri în care unul sau ambii parteneri au peste 35 de...

Bucovăţ şi Breasta, canalizare din bani europeni

Contractul pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare în Bucovăţ şi Breasta fost semnat

Un trio de 10 la Colegiul „Elena Cuza“ Craiova

Un trio de 10 la Colegiul „Elena Cuza“ Craiova