20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisOficialii de la Wimbledon menţin planurile pentru un turneu în iunie

Oficialii de la Wimbledon menţin planurile pentru un turneu în iunie

Oficialii turneului de tenis de la Wimbledon au anunţat că vor continua pregătirile pentru ca turneul de Mare Şlem să se desfăşoare conform planului, cu începere din data de 29 iunie. Vestea vine după ce organizatorii de la Roland Garros au comunicat că principalul eveniment pe zgură al sezonului a fost amânat pentru septembrie din cauza pandemiei de coronavirus, informează Agerpres.

Federaţia franceză de tenis a amânat turneul de la Roland Garros pentru perioada 20 septembrie – 4 octombrie, după ce intervalul iniţial era 24 mai – 7 iunie.

All England Club închide muzeul

All England Club, organizatorul turneului pe iarbă de la Wimbledon, a precizat că va închide muzeul pe care îl are şi care în mod normal e deschis tot anul.

„În timp ce continuăm planificarea pentru The Championships, vom continua să acţionăm responsabil în această situaţie aflată în evoluţie continuă, în interesul societăţii“, a precizat directorul executiv al All England Club, Richard Lewis.

Simona Halep, numărul doi mondial, este deţinătoarea titlului la Wimbledon la simplu feminin.

Asociaţia Tenismenilor Profesionişti (ATP) a anunţat recent o suspendare a circuitului masculin pe o perioadă de şase săptămâni. În tot acest timp circuitul feminin (WTA) a fost suspendat până pe data de 2 mai. De asemenea, Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a suspendat toate evenimentele sale, inclusiv prima ediţie a turneului final al Fed Cup, de la Budapesta, programată luna viitoare.

Citește și: Campionatul Ligii 1 ar putea fi reluat pe 16 mai, susține președintele AFAN

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS