16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisS-a răzbunat pe Cîrstea. Rybakina, victorie în trei seturi cu Sorana la Doha

S-a răzbunat pe Cîrstea. Rybakina, victorie în trei seturi cu Sorana la Doha

Sorana Cîrstea a fost eliminată, luni seară, în primul tur de la Doha, de tenismena kazahă Elena Rybakina. Finalista de la Dubai a trecut de româncă cu scorul de 3-6, 6-3, 6-1, după ce a reușit să revină spectaculos în seturile doi și trei.

Jocul a început foarte bine pentru sportiva noastră. Aceasta a reușit break-ul și s-a distanțat la 2-0. Imediat, sportiva din Kazahstan a replicat și a restabilit egalitatea la doi, dar din nou Sorana s-a desprins la două game-uri grație loviturilor puternice, cât și precise. La scorul de 5-3, Cîrstea a bifat cel de-al treilea break, care i-a adus implicit și primul set al meciului.

În setul secund, Rybakina a pus piciorul pe accelerație și a revenit în meci. Aceasta a reușit break-ul la 1-1, dar egalitatea a fost restabilită rapid de Sorana. Doar că, sportiva din România a arătat semne de oboseală, iar adversara sa a taxat-o decisiv. S-a încheiat 6-3 pentru Rybakina, care a reușit să trimită meciul în decisiv.

Sorana a cedat fizic în decisiv

În ultimul set al meciului, Sorana nu a mai avut inspirația și puterea necesară pentru a se lupta de la egal la egal cu adversara sa. Kazaha a reușit din prima break-ul care a distanțat-o la 3-0. Într-un final s-a încheiat 6-1, iar Sorana a părăsit turneul de la Doha încă din primul tur.

În faza șaisprezecimilor, Elena Rybakina se va duela cu belgianca Alison Van Uytvanck. Aceasta a trecut în primul tur de slovena Polona Hercog cu un dublu 6-2.

Citește și: Judo / Sportivii de la CSU Craiova, medaliaţi la Campionatul Naţional U18

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS