6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, imperială cu Brady. Românca va juca în finala de la Dubai

Simona Halep, imperială cu Brady. Românca va juca în finala de la Dubai

Simona Halep s-a calificat, vineri seară, în finala turneului Premier de la Dubai. Românca a trecut în semifinale în două seturi de americanca Jennifer Brady, scor 6-2, 6-0 după o prestație excelentă, care nu i-a dat nicio șansă adversarei. Partida a durat o oră și două minute.

Jocul a început perfect pentru sportiva noastră. Simona a reușit break-ul și s-a distanțat la 2-0 după doar 8 minute. A urmat din nou o serie de lovituri precise ale româncei, care practic a făcut tot a vrut pe teren de joc. Halep s-a distanțat la 4-1 și 5-2, iar setul l-a încheiat fără probleme, scor 6-2.

Joc perfect, rezultat pe măsură

Actul secund a debutat la fel ca și primul, cu un break reușit de Halep. A urmat o serie de lovituri variate, care au năucit-o pe americancă și i-au permis sportivei noastre să se distanțeze la 4-0. Finalul de meci a fost o joacă de copii pentru Simona, care a închis setul cu 6-0 și astfel a acces fără probleme în finala de la Dubai.

În marea finală de la Dubai, Simona Halep o va întâlni pe sportiva din Kazahstan, Elena Rybakina. Aceasta a trecut în sferturi de Petra Martic cu scorul de 7-6 (5), 7-6 (2).

Competiția din Dubai face parte din categoria Premier și este dotată cu premii de $2,643,670

Citește și: Liga 1 / Etapa 26 (ultima din campionatul regular) – program, clasament, rezultate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS