Acasă Sport Tenis Simona Halep, imperială cu Brady. Românca va juca în finala de la...

Simona Halep, imperială cu Brady. Românca va juca în finala de la Dubai

-

Simona Halep s-a calificat, vineri seară, în finala turneului Premier de la Dubai. Românca a trecut în semifinale în două seturi de americanca Jennifer Brady, scor 6-2, 6-0 după o prestație excelentă, care nu i-a dat nicio șansă adversarei. Partida a durat o oră și două minute.

Jocul a început perfect pentru sportiva noastră. Simona a reușit break-ul și s-a distanțat la 2-0 după doar 8 minute. A urmat din nou o serie de lovituri precise ale româncei, care practic a făcut tot a vrut pe teren de joc. Halep s-a distanțat la 4-1 și 5-2, iar setul l-a încheiat fără probleme, scor 6-2.

Joc perfect, rezultat pe măsură

Actul secund a debutat la fel ca și primul, cu un break reușit de Halep. A urmat o serie de lovituri variate, care au năucit-o pe americancă și i-au permis sportivei noastre să se distanțeze la 4-0. Finalul de meci a fost o joacă de copii pentru Simona, care a închis setul cu 6-0 și astfel a acces fără probleme în finala de la Dubai.

În marea finală de la Dubai, Simona Halep o va întâlni pe sportiva din Kazahstan, Elena Rybakina. Aceasta a trecut în sferturi de Petra Martic cu scorul de 7-6 (5), 7-6 (2).

Competiția din Dubai face parte din categoria Premier și este dotată cu premii de $2,643,670

Citește și: Liga 1 / Etapa 26 (ultima din campionatul regular) – program, clasament, rezultate

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

BerbecAtitudinea pe care o aveți stă la baza rezultatelor excelente, ca atare luptați din răsputeri cu încercările celor din jur de a...