Acasă Sport Tenis Gabriela Ruse, eliminată în ultimul tur al calificărilor la Australian Open

Gabriela Ruse, eliminată în ultimul tur al calificărilor la Australian Open

-

Jucătoarea română de tenis Elena-Gabriela Ruse a fost învinsă de jucătoarea americană Caty McNally cu 6-1, 6-1, sâmbătă, la Melbourne. Partida a contat pentru runda finală a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului Australian Open.

McNally (117 WTA), cap de serie numărul 10, s-a impus în doar 62 de minute. Aceasta a dominat-o pe Ruse la toate capitolele. Românca a avut mai multe duble greşeli (6-3), mai puţine mingi direct câştigătoare (5-18) şi mai multe erori neforţate (26-15).

Ruse (22 ani, 181 WTA) va primi pentru participarea sa 50.000 de dolari australieni şi 30 de puncte WTA.

Şapte românce s-au aliniat la startul calificărilor. Patricia Ţig, Irina Bara şi Jaqueline Cristian au pierdut în primul tur, Laura Paar în al doilea, Ana Bogdan şi Gabriela Ruse în ultima rundă a calificărilor. Monica Niculescu a reuşit să acceadă pe tabloul principal.

Pe tabloul principal de simplu la feminin au intrat direct doar trei românce: Simona Halep (4 WTA), Sorana Cîrstea (74 WTA) şi Irina Begu (105 WTA).

Citește și: Voleibalistele lui Zlotea au cedat la zero duelul cu Târgu Mureș

ȘTIRI VIDEO GdS

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...