Acasă Sport Tenis Bianca Andreescu ar putea renunţa să mai joace la Turneul Campioanelor

Bianca Andreescu ar putea renunţa să mai joace la Turneul Campioanelor

-

Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană de origine română, nu ştie dacă va continua să joace la Turneul Campioanelor. Totul depinde de rezultatul unui RMN la genunchiul stâng pe care şi l-a programat.

„Am păşit greşit la o întoarcere. Am auzit cum mi se crapă genunchiul, a intrat spre interior. Punând apoi presiune pe el, m-a durut tot mai tare, abia puteam să mai îndoi piciorul. M-am luptat cu durerea cât am putut, dar un sportiv trebuie să ştie şi când să se oprească, ceea ce am şi făcut“, a spus Andreescu.
Ea a adăugat că în urma unui RMN va decide dacă va mai juca în ultimul meci.

Andreescu a abandonat în meciul cu Karolina Pliskova, miercuri, după ce cehoaica a câştigat primul set cu 6-3, astăzi, în Grupa Violet a Turneului Campioanelor, găzduit de Shenzhen (China).

Andreescu (19 ani, 4 WTA), care a avut probleme medicale şi în primul său meci, pierdut în faţa Simonei Halep, a primit îngrijiri şi miercuri la genunchiul stâng. Ea a abandonat jocul după 51 de minute.

Pliskova (27 ani), numărul doi mondial, fusese învinsă de Andreescu în sferturi la Toronto anul acesta, cu 6-0, 2-6, 6-4.

Andreescu nu mai are nicio şansă de calificare în semifinale, chiar dacă ar putea juca vineri, în ultimul meci, contra ucrainencei Elina Svitolina.

Svitolina, deţinătoarea trofeului, s-a calificat, astăzi, în semifinale, după 7-5, 6-3 cu Simona Halep.

Citeşte şi: Halep, învinsă în două seturi de Svitolina. Vineri se decide calificarea

ȘTIRI VIDEO GdS