32.3 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / Super transfer în Bănie! Valentina Blazevic se alătură lui SCMU Craiova

Handbal (f) / Super transfer în Bănie! Valentina Blazevic se alătură lui SCMU Craiova

SCMU Craiova continuă transformarea echipei de handbal pentru sezonul viitor al Ligii Naționale! Oficialii clubului din Bănie au anunțat, în cursul zilei de duminică, parafarea unui nou contract important. La Craiova va juca, începând din această vară, Valentina Blazevic, o internațională croată, cu experiență în Liga Campionilor, dar i în competițiile mondiale și europene.

„BUN VENIT, VALENTINA BLAZEVIC! Vrem să facem o echipă care să încânte suporterii și ne bucurăm să anunțăm că Valentina Blazevic va evolua în tricoul echipei SCM Universitatea Craiova. Jucătoare reprezentativă pentru naționala Croației și medaliată cu bronz la Campionatul European din 2020, Valentina evoluează pe postul de centru și este o handbalistă cu experiență în cele mai importante competiții europene, Liga Campionilor și Cupa EHF.

Ultima dată a evoluat pentru SCM Gloria Buzău. A mai trecut pe la formații precum Krim Mercator Ljubljana, MKS Pogoń Szczecin sau MKS Perła Lublin. Are în palmares și un titlu de campioană în Polonia. Îi urăm bun venit și mult succes în Cetatea Băniei!“, se arată în comunicatul alb-albastru.

Până în prezent, SCMU Craiova a mai anunțat transferurile sportivelor Zeljka Nikolic și Aslı İskit.

Citete și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS