22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (m) / Pascual surprinde: „Sunt foarte mândru de echipa mea!“

Handbal (m) / Pascual surprinde: „Sunt foarte mândru de echipa mea!“

România a fost învinsă de Spania, scor 24-36, în al doilea meci de la Campionatul European de handbal masculin. La finalul partidei, Xavi Pascual, selecționerul „tricolorilor”, a analizat partida împotriva ibericilor. 

În ciuda scorului, Pascual s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale și consideră că elevii săi mai au nevoie de experiență. 

„Eu îmi doresc ca Spania să câştige mereu, însă nu voiam să se întâmple şi acum. Sunt foarte mândru de echipa mea. În primele 20 de minute ale primei reprize am jucat la nivelul nostru maxim. În apărare am avut ceva dificultăţi, iar în repriza secundă, când Spania a făcut nişte schimbări în atac, a devenit foarte dificil pentru noi. Sper ca şi din următorul meci să învăţăm cât mai multe lucruri. Noi avem jucători care nu au jucat asemenea partide sau în faţa unui public aşa de numeros. Avem nevoie de experienţă şi sper ca România să revină cât mai curând la un nou Campionat European sau Mondial, să nu mai aşteptăm 28 de ani”, a declarat Pascual, la conferința de presă.

Citeşte şi: Handbal (m) / România a rezistat doar 15 minute cu Spania! Tricolorii, eliminaţi de la EURO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS