9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / Ştim adversarele din grupa principală! Şanse bune pentru România, la CM

Handbal (f) / Ştim adversarele din grupa principală! Şanse bune pentru România, la CM

Naţionala feminină de handbal a României a aflat de curând cu ce naționale se va duela în grupa principală III de la Campionatul Mondial. După rezultatele de luni seară, Japonia, Germania și Polonia vor fi adversarele „tricolorelor“ în grupa principala III, iar meciurile sunt programate pe 7, 9 și 11 decembrie.

Deși se clasează pe locul secund în Grupa E, România este la egalitate de puncte cu Danemarca și chiar are șanse reale să treacă pe prima poziție după meciul direct (azi, ora 21.30).

Un selecţioner mândru!

După victoria din meciul cu Serbia, Florentin Pera a spus că este mândru de elevele sale pentru felul în care au jucat.

„În primul rând, vreau să felicit Serbia pentru jocul prestat. Sunt mândru de jucătoarele mele, a fost un meci foarte bun din partea noastră, am început bine, cu energie bună. Am jucat foarte bine pe contraatac, cred că a fost punctul nostru forte.

În partea secundă nu ne-am dat bătuți când am trecut printr-o perioada mai slabă, dar în general sunt foarte satisfăcut de meci. Am avut agresivitate atât în atac, cât și în apărare. Era o victorie importantă pentru noi, Serbia a jucat foarte bine cu Danemarca și ne așteptam să fie un meci greu astăzi.”, a declarat Florentin Pera, citat de Fanatik.

Citeşte şi: Handbal (f) / Pera: „Sunt mândru de jucătoarele mele, au făcut un meci bun!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS