17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (m) / „U“ Craiova debutează în noul sezon pe terenul Timişoarei

Handbal (m) / „U“ Craiova debutează în noul sezon pe terenul Timişoarei

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova va debuta, în acest weekend, în noul sezon al Diviziei A, Seria A. Formaţia pregătită de Costin Dumitrescu şi Cătălin Popescu se va duela în prima rundă cu CSU Timişoara, în deplasare, sâmbătă, de la ora 13.00.

Contactat de GdS, Costin Dumitrescu a anunţat că echipa sa este schimbată într-o mare măsură, fiind aduşi mai mulţi tineri de perspectivă să pună umărul la bătaie. Totodată, acesta nu s-a ferit de faptul că îşi doreşte să se întoarcă cu toate punctele din Banat.

„Primul meci este la Timişoara. S-a făcut o împărţire pe două grupe, est-vest şi n-am picat într-o grupă prea favorabilă. Avem în serie trei echipe care şi-au propus promovarea, deci o să fie meciuri extrem de tari. Ăsta e handbalul, deci trebuie să muncim pentru fiecare punct. În primul rând, avem o infuzie de tineri craioveni, copii care au făcut pasul de la juniori I la juniori II şi deja i-am cooptat în lot. Şase băieţi au venit de curând, iar trei au mai fost la noi şi în sezonul precedent. Încercăm să avem grijă de ei, să le oferim antrenamente bune şi calitative. Bineînţeles, aşteptăm progres şi normal, nu peste noapte. Dacă vor continua cu prezenţa aşa cum au făcut-o de la începutul pregătirii, avem speranţe mari să iasă ceva handbalişti.

Au mai plecat din băieţi

Au mai plecat din băieţii cunoscuţi deja, Luntraru, Matei, Bureţea, dar am adus doi băieţi în care cred cu tărie că vor creşte valoarea lotului. Au fost bine integraţi în echipă, iar acum se trece la treabă. În principiu, avem o echipă schimbată, cu infuzie mare de tineri şi mă bucur că avem mulţi craioveni în lot. Mergem la Timişoara după victorie, nu avem alt gând. Lotul este valid în totalitate, rămâne de văzut ce reuşim pe teren“, a spus Costin Dumitrescu.

Lot Universitatea Craiova: Gheorghiţă – Dumuţa, Matei, Coadălată, Grad, Guşatu, Iacov, Ianăşi, Iovănescu, Micu, Ruşeanu, Păun, Nica, Tudosie, Manea, Alniţi, Bârlea S., Bârlea E., Marinescu, Trandafirescu. Antrenori: Costin Dumitrescu, Cătălin Popescu.

Citeşte şi: Handbal / Derbiul Olteniei, în Sala Polivalentă! SCMU Craiova – SCM Vâlcea, super-duelul din Bănie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS