22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCMU Craiova și-a luat la revedere de la suporteri cu o victorie frumoasă cu Vâlcea

SCMU Craiova și-a luat la revedere de la suporteri cu o victorie frumoasă cu Vâlcea

SCMU Craiova s-a despărțit de propriii suporteri într-o notă excelentă. Handbalistele pregătite de Bogdan Burcea au câștigat duelul oltenesc cu SCM Vâlcea, cu scorul de 30-28, în ultimul joc oficial din acest sezon de pe teren propriu. Partida a contat pentru etapa a 25-a din Liga Florilor.

Disputa din Bănie a fost echilibrată în mare măsură pe tot parcursul ei, dar SCMU Craiova a fost cu un pas în fața celor de la SCM Vâlcea. În prima parte s-a făcut diferența dintre cele două formații, pentru că în repriza secundă egalitatea a persistat până la final. După cele 60 de minute, SCMU Craiova s-a putut bucura de victorie, dar și de cele trei puncte puse în joc.

SCMU Craiova: Curmenț, Șușnea – Krpez 12 (6 din 7 m), Zamfir 7, Bak 6, Ruth 2, Cace 1, Rocha 1, Țicu 1, Andrei. Antrenor: Bogdan Burcea.

SCM Vâlcea: Hosu, Rus – Glibko 13 (3 din 7 m), Hansson 5, Bucur 4, Fujita 3 (1 din 7 m), Levchenko 1, Klikovac 1, De Jong 1, Florica, Elghaoui, Băcăoanu. Antrenor: Bert Dahl.

În urma acestui succes, SCMU Craiova a acumulat 31 de puncte și a mai urcat un pic în clasament, până pe locul al 7-lea. De partea cealaltă, Vâlcea a rămas pe șase, cu 45 de puncte și și-a luat adio de la locurile europene.

SCMU Craiova va încheia sezonul pe terenul formației CSM Slatina, în vreme ce Vâlcea va primi în Zăvoi vizita formației Minaur Baia Mare.

Citește și: Fără şanse cu Haddad Maia! Gabriela Ruse, eliminată în turul doi de la Roma

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS