14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisFără şanse cu Haddad Maia! Gabriela Ruse, eliminată în turul doi de la Roma

Fără şanse cu Haddad Maia! Gabriela Ruse, eliminată în turul doi de la Roma

Gabriela Ruse nu a reușit surpriza în turul al doilea al turneului „WTA 1000” de la Roma, fiind învinsă de brazilianca Beatriz Haddad Maia (15 WTA), scor 6-2, 6-3. Partida a durat o oră și 29 de minute.

Românca a început bine primul set și a ținut ritmul până la scorul de 2-2. Din acel moment, brazilianca s-a distanțat, profitând de două servicii pierdute de Ruse. Patru game-uri consecutive a luat Haddad Maia, trecând în avantaj la seturi. În actul al doilea, Haddad Maia, a 12-a favorită a turneului, a început perfect și a condus repede cu 3-0. Gabriela Ruse a câștigat trei game-uri, însă a fost mult prea puțin pentru a emite pretenţii. S-a încheiat 6-3, iar Gabriela Ruse s-a oprit în turul secund de la Foro Italico.

În turul al treilea, Beatriz Haddad Maia o va întâlni pe poloneza Magda Linette (19 WTA).

Pentru parcursul de la Roma, Gabriela Ruse și-a asigurat un premiu în valoare de 12.652 de euro și 35 de puncte în clasamentul WTA.

WTA Roma are loc în perioada 9-20 mai pe zgura din complexul de la Foro Italico. Are premii totale în valoare de $3.572.618 și face parte din categoria „WTA 1000”. Campioana ultimelor două ediții este Iga Swiatek.

Citeşte şi: Ana Bogdan, la un game de o victorie uriasă la Roma! Garcia şi-a arătat valoarea pe final

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS