18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalArbitrii și experiența au făcut diferența! SCM Craiova a dat tot ce a putut cu Rapid

Arbitrii și experiența au făcut diferența! SCM Craiova a dat tot ce a putut cu Rapid

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a făcut tot ce a ținut de ea pentru a obține un rezultat mare împotriva campioanei Rapid, dar finalul de meci nu a fost cel dorit. După 60 de minute, gruparea din București s-a impus cu scorul de 25-21 în Bănie și a urcat pe poziția a doua în Liga Florilor. De partea cealaltă, oltencele rămân la cota 25, pe locul al 8-lea.

Brigada de arbitri s-a evidențiat negativ și de această dată. Cei care au condus partida au făcut tot posibilul să ajute echipa bucureșteană și să o împingă spre o nouă victorie. 

Formația craioveană s-a mișcat excelent în acest duel, în special în prima parte. Susținute de publicul prezent la sală, oltencele le-au ținut față mai bine de 45 de minute unor sportive de renume, campioane mondiale și europene, cu multă experiență. În primele 30 de minute s-a mers cap la cap, iar la vestiare s-a intrat la egalitate, scor 12-12.

Ofensiva și jocul bun al lui SCM Craiova a continuat și în repriza a doua, iar Rapid s-a văzut condusă până înspre minutul 45, când tabela indica 18-16. Acela a fost momentul în care campioana României a accelerat, s-a apărat mai agresiv și a „mușcat“, de cele mai multe ori, pe contraatac. Diferența a crescut suficient în favoarea vizitatoarelor, astfel încât pe final de meci să nu aibă emoții. S-a încheiat 25-21, dar SCM iese cu fruntea sus dintr-unul dintre cele mai complicate partide ale sezonului.

SCM Craiova: Curmenț 1, Șușnea – Krpez 6 (5 din 7 m), Ruth 3, Rocha 3, Bak 3, Zamfir-Burcea 2, Țicu 2, Vâlcan 1, Andrei, Jipa. Antrenor: Bogdan Burcea.

Citește și: Bara şi Mitu, victorioase în primul joc de la Koper! Se complică lucrurile din turul secund

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS