20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova s-a ridicat la nivelul lui CSM București, dar micile detalii au făcut diferența

SCM Craiova s-a ridicat la nivelul lui CSM București, dar micile detalii au făcut diferența

SCM Craiova a pierdut, duminică seară, duelul de pe teren propriu cu CSM București cu scorul de 31-29, dar jocul prestat de oltence și ambiția de care au dat dovadă au ridicat în picioare o sală întreagă. Partida a contat pentru etapa a 19-a din Liga Florilor.

Craiova a început hotărâtă să facă un meci mare cu CSM-ul, iar acest lucru s-a resimțit și de pe margine, dar și din tribune. Atitudinea a fost la cote maxime, iar totul parcă i-a ieșit în prima parte trupei lui Bogdan Burcea. Majoritatea atacurilor au fost transformate în gol de Krpez, din extremă și de Ana Maria Țicu, în timp ce Joao Ruth s-a descurcat de minune în postura de pivot. De partea cealaltă, Neagu și Omoregie au ținut echipa aproape de adversare și au făcut ca diferența de la pauză să fie de doar două goluri în favoarea Craiovei, scor 18-16. Aceasta a fost, poate, cea mai bună repriză a lui SCM din acest sezon.

În actul secund, CSM-ul și-a ridicat nivelul, iar jucătoarele experimentate au început să puncteze mai des. În minutul 45, oaspetele au preluat conducerea și nu au mai putut fi ajunse din urmă de Craiova, chiar dacă au avut ocazia în câteva rânduri. În fața a peste 2.000 de spectatori, SCM Craiova a cedat la două goluri, dar la final a primit o mulțime de aplauze pentru devotamentul și jocul bun prestat.

Pentru SCM Craiova va urma un meci la Buzău, pe finalul lunii martie.

Citește și: Volei / Toată lumea știe, Cupa e-n Bănie! SCMU Craiova a câștigat marele trofeu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS